- - Reisverslag uit Quito, Ecuador van Lieke - WaarBenJij.nu - - Reisverslag uit Quito, Ecuador van Lieke - WaarBenJij.nu

Blijf op de hoogte en volg Lieke

26 April 2013 | Ecuador, Quito

Hola!

Nog even snel een kort verslagje, voordat ik zaterdag naar de Galapagos eilanden vertrek.

Mijn 3 weken bij Villa Ticca zijn echt voooorbij gevlogen!! Het was super leuk en ik heb het ook echt mega naar mijn zin gehad. :) Elke ochtend bij de kindjes van 3,4 en 5 jaar meehelpen en 's middags met de oudere kinderen Engelse les, Art klas of andere leuke dingen doen!

Afgelopen weekend zijn we naar warm water baden geweest, was echt heeeerlijk! En voor maar 4 dollar, en ook met sauna en turks stoombad. Lekker ontspannen dus.

Vandaag had ik mijn afscheid bij Villa Ticca... Heel jammer, alle kindjes zijn zo lief! Ik heb van beide groepen een mooie kaart gekregen en ook nog een armbandje, een ring en een ecuadoriaans tasje. Ook heb ik echte Villa Ticca slippers gekregen! Heel leuk, omdat ik mijn slippers ben kwijt geraakt in Quito en slippers heb ik op de Galapagos natuurlijk wel nodig! En nu heb ik dus unieke Villa Ticca slippers :D. 'S middags gingen we verder met de papier mache maskers, ze zijn nu af dus ik heb gelukkig het eindresultaat nog kunnen zien! :) Aan het eind van de middag kreeg ik een map met allemaal super lieve tekeningen, kaartjes en hartjes! Een heeel mooi aandenken.

Morgen nog afscheid nemen van mijn gastgezin, waar ik echt super geluk mee heb! Het zijn zuulke lieve mensen. Kamila, (het meisje van 3) zegt tegen iedereen 'Dit is Lieke, ze is mijn vriendinnetje en ze komt uit Nederland.' Maar dan in het Spaans natuurlijk haha, echt heel lief!

Vanochtend heb ik samen met Paola en Kamila van mijn gastgezin een kaartje gekocht voor de taxi morgen. Ik word om "12 uur" (Ecuadoriaanse tijd, dus kwart voor 1) opgehaald. Dan ga ik weer terug naar Quito voor 1 nachtje in het studentenhuis. Zaterdag nacht om "half 3" haha weer Ecudoriaanse tijd word ik samen met nog een jongen opgehaald door een taxi die ons naar het vliegveld brengt. En dan vlieg ik om half 7 naar de Galapagos eilanden!!! Om half 9 kom ik daar aan. En daar ben ik ook weer herenigd met Tessa! Super veel zin in :D.

Heeel raar dat ik nu al 7 weken van huis ben.. Maar de tijd vliegt voorbij, dus voor ik het weet ben ik weer thuis.. ( Gelukkig maar he mama ;) ;) )

Genoeg geschreven, ik ga lekker slaaaaapen!

Buenas Noches!

• 26 April 2013 - 08:49

Mama:

Hee Lieke,
    Natuurlijk ben ik blij dat ik je over 5 weken weer vast kan houden! En niet meer hele weekenden wielrennen hoef te kijken.....
    Maar te zien, horen en lezen dat jij zo geniet en geweldige ervaringen opdoet in Ecuador, daar genieten wij hier thuis ook enorm van!
    Wat ben je enorm verrast door de lieve en mooie kindjes van Villa Ticca! En wat weer een prachtige foto's!
    Zaterdag naar Galapagos.... Geniet er maar van!

Dikke kus,
    Mama

• 27 April 2013 - 10:29

Riet Oost:

Hoi Lieke,
    Vanuit Spanje lees ik je verslag van de laatste dagen in Villa Tica. Wat een mooie en foto's. Fijn voor je dat je zo'n mooie en goede tijd hebt gehad in Villa Tica met de enorm vriendelijke mensen. Geniet van de Galapaloseilanden, voor je het weet zit je weer in het druilige nederland en Spanje.
    Geniet ervan, Oma

• 30 April 2013 - 12:05

Alice:

Heey Lieke,
    Wat leuk om te zien dat je nog steeds zo volop geniet van alles wat je meemaakt en beleeft.
    Leuke mooie foto's stuur je bij je reisverslag.
    Fijn dat de weken voorbij vliegen, je geniet volop zie ik.
    Villa tica sluit je af, maar blijft in je hart denk ik.
    Zaterdag naar de Galapagos eilanden, weer een nieuwe spannende periode. Leuk dat je Tessa daar weer ziet, geniet ervan, neem het goed in je op, en maak maar goed wat foto's.
    Dat zijn mooie herinneringen voor later.
    Lieke nog veel plezier......

Liefs van Alice

• 01 Mei 2013 - 19:26

Erna:

Hola Lieke,

Ik heb weer genoten van je reisverslag, je weet inmiddels precies hoe de Ecuadoriaanse tijd werkt ( tel er maar een uurtje bij :-) )
    De foto's zijn ook weer erg mooi,maar, hoe zit dat met de foto's waarop je in de lucht springt ? Er zijn er een aantal in je verslagen, is dat een teken voor het thuisfront dat het heel erg goed met je gaat ?
    Inmiddels ben je op de Galapagos eilanden , even iets anders dan ons Compas , geniet er met volle teugen van !

Doegie, Erna